Meest gestelde vragen

Wat is Aquaplan?

Aquaplan biedt kwalitatieve producten voor het verbeteren en beschermen van je huis en tuin. Dit op het vlak van vochtproblemen en dakbedekking. Aquaplan biedt professionele systemen op maat voor de doe-het-zelver. Dankzij de beschikbare tools kan iedereen zelf zijn probleemgebieden aanpakken waar  de oorzaak ook ligt. Zowel de ervaren als de minder ervaren klusser kan het resultaat van een professionele vakman bereiken.

Waar kan ik Aquaplan producten kopen?

Je vindt Aquaplan producten in de meeste doe-het-zelf zaken, bouwmarkten, houthandels,...  Ga op zoek naar de verkooppunten in je buurt via onze verkooppuntenzoeker : link

In welke landen zijn de producten van Aquaplan verkrijgbaar?

Aquaplan producten zijn verkrijgbaar in heel België, Nederland en de regio Nord Pas de Calais (departement 59 en 62) in Frankrijk.

Heeft Aquaplan een catalogus?

Je vindt alle informatie van de Aquaplan producten terug op de website van Aquaplan. Er liggen ook brochures bij de verkooppunten. We sturen helaas geen brochures op per post.

Hoe blijf ik op de hoogte van Aquaplan productnieuws?

Je kunt eenvoudig op de hoogte blijven van de nieuwigheden van Aquaplan door je in te schrijven voor de nieuwsbrief op www.aquaplan.com of via Facebook en Twitter.

Hoe krijg ik contact met Aquaplan?

Heb je een vraag waarop je het antwoord niet terugvindt op onze website? Neem dan contact met ons op per e-mail via “contact” op de website: link.

Hoeveel heb ik van een Aquaplan product nodig?

Elke klusser de juiste weg wijzen zit in de waarden van Aquaplan. Daarom kun je bij elk Aquaplan product laten berekenen hoeveel je van dit product nodig hebt met de knop “Hoeveel heb je nodig?”. Er worden enkele afmetingen gevraagd en we rekenen het voor je uit. Indien gewenst, kun je tevens je boodschappenlijstje afdrukken.

Waar worden de producten van Aquaplan gemaakt?

Aquaplan maakt deel uit van de Canadese IKO groep, wereldmarktleider in waterdichtingsproducten en isolatie met een wereldwijd netwerk van fabrieken en verkooporganisaties. IKO is een familiebedrijf dat al drie generaties lang actief is. De IKO producten zijn overal ter wereld terug te vinden in de woningbouw, commerciële bouwtoepassingen en engineeringsystemen. Het Europese hoofdkantoor van de IKO groep bevindt zich bij ATAB NV in België met centrale diensten voor IT, finance, marketing, R&D en producttechnologie. De producten van Aquaplan worden hoofdzakelijk geproduceerd bij de productievestigingen in België en Nederland.

Behoort Enertherm ook tot Aquaplan?

IKO enertherm is het merk waaronder hoogwaardige PIR-isolatieplaten worden verkocht door de IKO groep. Wereldwijd heeft de IKO groep reeds 5 productievestigingen in isolatie. Enertherm isolatie wordt ook verkocht via de bouwmarkten en doe-het-zelf zaken.

Hebben de Aquaplan producten een DOP “Declaration Of Performance”?

Niet alle Aquaplan producten hebben een DOP nodig. Alleen voor bouwproducten waarvoor er een geharmoniseerde europese norm bestaat moet de DOP bereikbaar zijn. Dit geldt voor alle dakbedekkingen die behoren tot het Aquaplan assortiment. Je kunt de DOP’s terugvinden op www.ikodop.eu.

Aquaplan en het milieu

Bij IKO is duurzaam ondernemen met respect voor mens en milieu geen oppervlakkig laagje maar een integraal beleid dat zich weerspiegelt in alle stadia van de life cycle van onze producten. Vanaf de formulering, de grondstoffen, de productie en de wijze van plaatsen tot de recycling. Dat is mogelijk omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en zelf produceren. Onze productievestigingen behalen iedere keer opnieuw de "ISO 14001"-norm. Ook in het Aquaplan assortiment zijn er heel wat producten die geen solventen meer bevatten en dus veilig voor het milieu.

Welk product kiezen?

Van probleem naar oplossing in enkele eenvoudige stappen ...

Product catalogus

Waar verkrijgbaar?

In België en Nederland verkrijgbaar bij alle betere bouwmarkten en doe-het-zelf-zaken ...