Homepage

Welk product kiezen?

Van probleem naar oplossing in enkele eenvoudige stappen ...

Product catalogus

Waar verkrijgbaar?

In België en Nederland verkrijgbaar bij alle betere bouwmarkten en doe-het-zelf-zaken ...

Probeer Stop-Geur nu helemaal gratis!

Heb jij last van beestjes en een vieze geur in je vuilbakken? Profiteer dan nu van de 100% cashback actie van Aquaplan.

Iedereen die voor 30 september 2018 een Stop-Geur verpakking koopt, krijgt deze nadien helemaal terugbetaald!

Meer info over de actie vind je hier: cashback.aquaplan.com

Met deze 3 tips is je tuin snel klaar voor de lente !

Eindelijk is de lente weer in het land! Nog heel even en we genieten weer van een terrasje in de zon, van barbecueën met vrienden en van een tuin boordevol leven! Dit is dan ook het ideale moment om je tuin, terras en oprit onder handen te nemen. De winter heeft wellicht ook bij jou zijn (groene) sporen nagelaten… Met deze drie tips is je tuin snel klaar voor het leukste van de lente!

Zo haal je bladeren uit je dakgoot

Herfstbladeren zijn prachtig… maar niet als ze je dakgoot verstoppen. Jammer genoeg komen er heel wat bladeren terecht in de dakgoten van je huis. Dat kan vochtproblemen geven. We helpen je graag met enkele tips & tricks om dit probleem op te lossen.

In 3 stappen naar een waterdichte kelder

De winter komt eraan en dus is het belangrijk om uw vochtige kelder snel droog te maken van binnenuit. Want vocht doet uw energiekosten stijgen, veroorzaakt schimmels, is schadelijk voor de gezondheid en verminderd de waarde van uw huis.  Kies nu de juiste oplossing om uw kelder droog te krijgen. 

Leg 35 metalen dakpannen in 1 keer

Wil je snel en eenvoudig een hellend dak bedekken? Dan zijn metalen dakpannen zeker iets voor jou. Met de metalen dakpannen AQUA-PAN leg je 35 pannen in 1 keer. Bovendien kan je deze metalen dakpannen zodanig laten overlappen in de hoogte en in de breedte, dat ze zonder te snijden perfect passen op elk hellend dak.